2014. január 17., péntek

Celebketrec: egy Jóbarátunk otthona

 A Jóbarátok Racheleként berobbant Jennifer Anistonnak döcögősen indul hollywoodi karrierje, annak ellenére, hogy a görög származású édesapja is színész, keresztapja pedig az a Telly Savalas, aki itthon Kojak-ként lett közismert. A nehéz kezdetek után aztán elsöprő sikert kezd aratni, és pár éven belül már minden nő Jennifer Aniston-frizurát vágat magának a fodrászánál. Néhány elsöprő film - amelyek közül én csak a Kisiklottakra emlékszem, bár az is inkább Vincent Cassel sármjának köszönhető - és nagy bevételek következnek életében.
Erre a kedves, helyeske lányra sohasem a végzet asszonyaként gondoltam, és valahogy úgy tűnik, mintha ez a szerep számára is az örök álomszerep maradna. Köszönhető talán ez az Őt körüllengő önbizalomhiánynak, amit most nem a Brad Pittel zátonyra futott házassága mondat velem. Egyszerűen így érzek vele kapcsolatban, de természetesen ér ellentgondolni! :-)
A mindig tökéletes megjelenése mögött profi háttércsapat állhat, amit talán pozitív megérzései és a belőle áradó kedvessége kovácsolhat össze. És ez szűrődik át otthonából is!
A Beverly Hillsen található kicsit glamouros, kicsit "ódivatú" hangulatú ház átalakítása közel 2 és fél éves munka eredménye.

A Beverly Hillsen található ház átalakítása 2 és fél éves munka eredménye.

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston otthona hívogató, nyitott, levegős, vitathatatlanul a luxus érzetét kelti az idelátogatókban. Már a bejáratnál állva érezhetjük, ahogy egyre mélyebbre húz minket a látvány. Monumentális darabok fogadnak, természetes kő, faburkolat, antik ajtó, hogy aztán befelé haladva, mintha könnyedebbé válna a tér, hogy aztán a meglepetéssel tartogató panorámában csúcsosodjon ki.
Monumentális bejáratnál érezzük, ahogy húz minket a tér, a kecsegtető látvány.
A nappalinak ugyan van egy kis zsúfoltság érzése, kis szűkössége, ami a nagyméretű daraboknak is köszönhető, de a kanapé mögötti csobogós látvány mindenért kárpótol minket. Mintha a természet köré épült volna az otthonnak ez a része.
A társalgót egy kissé zsúfoltnak érezhetjük ...

... de a csobogós háttér mindenért kárpótol.
A ház a szórakozásra hivatott, ezt szolgálja a központi "játszószoba", amelynek kettős hatása érvényesül: 
pazarság és nyugalom, szórakozás és pihenés. Az eleganciát a színösszeállítás egyszerűsége őrzi, amelyek lágyak és organikusak. Ezekre a fényűzés fokozásához csodálatos los angelesi panorámát rétegeztek és egy vintage billiárd asztallal bolondítottak meg.
Az eleganciát a színösszeállítás egyszerűsége őrzi.

A vintage billiárd asztal a los angeles-i panorámával.
Aniston, saját bevallása szerint, kedvenc helye a konyha, amely pizzasütővel és borhűtővel növeli a hatást. A 24 férőhelyes étkezőasztalhoz pedig egy '20-as évekből származó, keleti stílusú gong hívogatja a vendégeket.
Aniston kedvenc hely a konyha.

A hálórész, bevallom számomra egy kicsit csalódás. Lehet, hogy nekem voltak túlzott elvárásaim, de ide belépve nem tudom meglepődöttségemet leplezni. Itt olyan érzésünk lehet, mintha kifogytak volna az ötletekből. Túl sok fehér, túl sok funkciótlan tér, és valahogy a '80-as évekre emlékeztető színkoncepció.
A hálószoba számomra a '80-as évek hangulatát idézi.

Ez az elegáns fürdőszoba már abszolút keleties hangulatot áraszt. Sötét fafelületek, letisztult vonalak és a Buddha-szobor egyfajta előkelő, nyugalmas atmoszférát teremt, mintha az egészet Keletről repítették volna ide.
A fürdőszoba rendezett és nyugalmas benyomást kelt.


Talán többféle hatás érvényesül ebben a luxusotthonban, azonban harmonikus együttesük ízléses és egyedi látványt, talán olyan Jennifer Anistonos látványt teremt.


Ha tetszett a bejegyzésem, légy rendszeres olvasóm és tarts velem a facebookon is - www.facebook.com/vizsuart.


forrás: www.architecturealdigest.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...